Basketbolistei Putniņai teicams sniegums mačā pret "Galatasaray"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aija Putniņa
Aija Putniņa Foto: FIBA.com

Lai arī latviešu basketboliste Aija Putniņa realizēja svarīgu tālmetienu pašās spēles beigās, viņas pārstāvētā Ungārijas komanda Miškolcas DVTK ceturtdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirokausa izslēgšanas turnīra otrās kārtas pirmajā mačā izbraukumā ar 76:77 (15:21, 18:20, 16:17, 27:19) piekāpās slavenajam Turcijas klubam Stambulas "Galatasaray".

Nākamajā kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Atbildes cīņa notiks 31.janvārī Miškolcā.

Putniņa šajā mačā laukumā pavadīja 38 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā guva 20 punktus. Viņa grozā raidīja četrus no astoņiem divpunktu metieniem un četrus no pieciem trejačiem.

Vēl latvietes kontā sešas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, viena pārtverta bumba un divas piezīmes, kas ļāva tikt pie 22 efektivitātes punktiem - tas bija labākais rādītājs komandā.

Lielu lomu šajā mačā spēlēja tieši Putniņa, kura desmit minūtes pirms mača beigām realizēja tālmetienu un panāca 76:75. Tiesa, pēc minūtes pārtraukuma "Galatasaray" izspēlēja veiksmīgu uzbrukumu un ar divpunktu gājienu pēdējās sekundēs nodrošināja minimālu uzvaru.

Putniņa šo sezonu sāka Spānijas čempionē Salamankas "Perfumerias Avenida", kuras rindās spēlēja arī FIBA Eirolīgā, tomēr pirms gada beigām pārcēlās uz Ungāriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu