Atrasta pazudušā argentīniešu futbolista Salas lidmašīna

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Emiliano Sala
Emiliano Sala Foto: Reuters/ScanPix

Atrasta pazudušā argentīniešu futbolista Emiliano Salas un pilota Deiva Ibotsona lidmašīna, svētdien pavēstīja izmeklētāji.

(Papildināts viss teksts.)

Anglijas premjerlīgas klubs Kārdifas "City" janvārī par kluba rekordsummu 15 miljoniem mārciņu (17 miljoniem eiro) iegādājās Francijas vienības "Nantes" 28 gadus veco uzbrucēju Salu. Savukārt 21.janvārī viņš ar mazu "Piper PA-46 Malibu" lidmašīnu devās no Nantes uz Kārdifu, tomēr tā pazuda no radariem aptuveni 20 kilometrus no Gērnsijas salas.

Savukārt Lielbritānijas Gaisa telpas negadījumu izmeklēšanas grupa (AAIB) svētdien paziņoja, ka pēc ilgiem meklējumiem lidmašīna jeb tās vraks beidzot ir atrasts, atrodamies Lamanša dzelmē.

Pirmdien izmeklētāji, lai pārbaudītu vraku, nosūtīja uz to zemūdeni, lidmašīnā atrodot šobrīd vēl nenoskaidrotas personas mirstīgās atliekas.

"AAIB šobrīd apsver nākamos soļus, konsultējoties ar pilota un pasažiera ģimenēm, kā arī ar policiju," teikts AAIB paziņojumā.

Lidmašīnas vraks atrodoties 67,7 metru dziļumā.

Sākotnēji pēc vairāku dienu meklēšanas, kas noslēdzās bez rezultātiem, varasiestādes lidmašīnas meklēšanu pārtrauca, taču pēcāk tā tika turpināta mazākā mērogā, iesaistot privātus līdzekļus.

Lai arī abi lidmašīnā esošie cilvēki ir bezvēsts pazuduši, viņi tiek uzskatīti par mirušiem.

Sala Francijā spēlēja jau kopš 2012.gada, bet šosezon "Nantes" sastāvā viņš 21 spēlē kopumā iesita 13 vārtus, būdams vienības līderis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu