Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas "Final Four" notiks Tallinā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Тоомас Хуйк

"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas pirmās sezonas finālčetrinieka turnīrs notiks Tallinas "Kalev"/"Cramo" mājvietā, ziņo Latvijas Basketbola savienība (LBS).

"Final 4" turnīrs norisināsies 5. un 6.aprīlī "Saku Surhall" zālē, kurā basketbola spēles var pulcēt 7200 skatītāju.

Finālčetrinieka turnīra norises vieta tika noteikta izlozē. Uz turnīra uzņemšanu pretendēja arī Latvijas čempione "Ventspils".

Latvijas-Igaunijas līgas kopvērtējuma vadībā ar 22 uzvarām 23 mačos atrodas "Ventspils", kamēr tai ar 21 uzvaru 23 spēlēs seko "VEF Rīga", trešā ar 19 uzvarām 21 duelī ir Tallinas "Kalev"/"Cramo", bet ceturtā ar 15 panākumiem 23 cīņās ir "Ogre". Aiz pirmā četrinieka ar 13 panākumiem 22 mačos ir Tallinas "TalTech", sestajā pozīcijā ar 11 uzvarām 22 cīņās ir Raplas "Avis Utilitas" komanda, bet tālāk ar 11 uzvarām 24 mačos ir "Jūrmala"/"Betsafe".

Astotā ar desmit uzvarām 21 spēlē ir "Tartu Universitāte", bet pirmo desmitnieku ar desmit uzvarām 23 mačos noslēdz Tallinas "Kalev"/TLU un Pērnavas "Sadam". Septiņas uzvaras 22 mačos guvusi "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", tālāk ar sešām uzvarām 21 cīņā seko "Valga-Valka"/"Maks&Moorits" un "Latvijas Universitāte", četras uzvaras 20 mačos guvusi "Liepāja", bet tabulu ar zaudējumiem 21 spēlē noslēdz "Jēkabpils"/"SMScredit.lv".

Jaunizveidotajā Latvijas un Igaunijas līgas čempionātā šosezon piedalās 15 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu