Ostapenko pārvar Dubaijas "Premier" turnīra dubultspēļu pirmo kārtu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko, spēlējot kopā ar spēcīgo čehieti Kateržinu Sinjakovu, svētdien sasniedza Dubaijas WTA "Premier" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību otro kārtu.

Latvijas un Čehijas duets, kas turnīrā izlikts ar sesto numuru, pirmajā kārtā ar 6-2, 6-3 pārspēja rīkotāju speciālo ielūgumu saņēmušās Džūliju Elbabu no ASV un Aļonu Fominu no Krievijas.

Par otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 105 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Ostapenko pāriniece Sinjakova pērn triumfēja divos "Grand Slam" dubultspēļu turnīros un ir dubultspēļu ranga līdere.

Dubultspēļu turnīrā piedalīsies arī Anastasija Sevastova, kura spēles kopā ar Anastasiju Pavļučenkovu no Krievijas. Viņas pirmajā kārtā mēros spēkus ar turnīra septīto numuru Jekaterinu Makarovu no Krievijas un Luciji Hradecku no Čehijas.

Vienspēļu pirmajā kārtā Sevastova svētdien ar rezultātu 4-6, 2-6 piekāpās Taivānas tenisistei Suvejai Sje.

Tikmēr Ostapenko pirmajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo amerikānieti Dženiferu Breidiju.

Abām Latvijas vadošajām dāmu tenisistēm šis ir otrais turnīrs pēc pagājušajā nedēļas nogalē Rīgā notikušā Federāciju kausa, kurā viņas palīdzēja Latvijai pārspēt Slovākiju un iekļūt pārspēlēs par vietu Pasaules pirmajā grupā. Sevastova uzvarēja abās vienspēlēs, bet Ostapenko guva panākumu vienspēlē un dubultspēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu