Skujiņš Provansas tūres pēdējā posmā palīdz uzvarēt komandas biedram

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Toms Skujiņš
Toms Skujiņš Foto: Reuters/LETA

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš no profesionālās "Trek-Segafredo" vienības svētdien izcīnīja 22.vietu Francijā notiekošā daudzdienu velobrauciena "Tour de la Provence" (UCI kat.2.1.) pēdējā - ceturtajā - posmā.

Svētdien riteņbraucējiem bija jāveic 162,2 kilometrus gara distance ar trim trešās kategorijas kāpumiem. Sacensību finišā ātrāvienā esošie sportisti tika noķerti, uzvaru svinot "Trek-Segafredo" vienības vācu sprinterim Jonam Degenkolbam.

Viņš un lielā grupa, kurā bija arī Skujiņš, finiša līniju šķērsoja pēc distancē pavadītām trim stundām 52 minūtēm un 11 sekundē. Skujiņš tika klasificēts 22.pozīcijā.

Tikmēr Krists Neilands ("Israel Cycling Academy") uzvarētājam zaudēja vienu minūti, kas viņam deva 80.vietu, bet Viesturs Lukševics ("Amore & Vita - Prodir") bija septiņas minūtes un desmit sekundes, ierindodamies 99.pozīcijā.

Jau ziņots, ka sestdien trešajā posmā Skujiņš izcīnīja augsto otro vietu.

Kopvērtējumā uzvaru svinēja spāņu sportists Gorka Izagirre ("Astana"), kamēr Skujiņš ieņēma 15.pozīciju, zaudējot 58 sekundes. Neilands kopējā ieskaitē ir 56.vietā (+12:46), bet Lukševics atrodams 97.pozīcijā (+22:39). Savukārt sprinteru ieskaitē Skujiņš bija septītais, bet jauno braucēju vērtējumā Neilanda ierindojās 11.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu