Siliņš: Pirmajā puslaikā sev izrakām pārāk dziļu bedri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ojārs Siliņš
Ojārs Siliņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas basketbola izlase piektdienas Pasaules kausa (PK) kvalifikācijas mačā pret Spāniju jau pirmajā puslaikā piedzīvoja pārāk lielu snieguma kritumu, tāpēc arī otrajā puslaikā bija ļoti grūti atspēlēties, uzskata valstsvienības spēlētājs Ojārs Siliņš.

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien šī gada PK kvalifikācijas priekšpēdējā spēlē savā laukumā ar rezultātu 62:67 (14:25, 11:13, 16:13, 21:16) zaudēja Spānijas valstsvienībai.

Siliņš mačā pret Spāniju laukumā pavadīja 29 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā izcēlās ar astoņiem gūtiem punktiem. Viņš bija pirmais no mājiniekiem, kurš mačā realizēja tālmetienu pēc 13 neprecīziem trejačiem. Kopumā Siliņš grozā raidīja divus no pieciem izpildītajiem tālmetieniem.

"Ne pirmo riezi iesākam švaki. Pietrūka agresivitātes, nesavācām uzbrukuma bumbas. Metieni varbūt nekrita, jo aizsardzība nebija līmenī un nevarējām atrast ritmu uzbrukumā. Ja pirmajā puslaikā spēlētu tāpat ka pirmajā, būtu cits rezultāts. Spēlē ir kāpumi un kritumi, bet tā "bedre" pirmajā puslaikā bija pārāk dziļa," sacīja basketbolists. 

Siliņš uzvēra, ka nelielais koptreniņu skaits nevar kalpot kā attaisnojums, jo apstākļi visām izlasēm ir vienādi. Tāpat viņš publiski izteica pateicību līdzjutējiem, kuri dzina uz priekšu.

"Sestais spēlētājs bija super! Tas arī bija iemesls, kāpēc tomēr otrajā puslaikā spējām atspēlēties. Žēl, ka nespējām viņus šoreiz iepriecināt. Nekas, izdarīsim to pirmdien," apņēmības pilns bija valstsvienības uzbrucējs.

PK finālturnīra sasniegšanai Latvijai pret melnkalniešiem pirmdien būs nepieciešama uzvara ar vismaz desmit punktu pārsvaru. Tiesa, valstsvienībai talkā varēs doties pieci ULEB Eirolīgas komandu basketbolisti - Jānis Strēlnieks, Jānis Timma, Rolands Šmits, Dairis Bertāns un Žanis Peiners.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu