"Ventspils" vērsusies UEFA ar vēstuli, lai tiktu skaidrībā par aizdomīgo pārbaudes spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Ventspils" futbolisti
"Ventspils" futbolisti Foto: FK Ventspils/Facebook

Latvijas klubs "Ventspils" vērsies ar oficiālu vēstuli Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA), lai tiktu skaidrībā par vienu no tās pārbaudes spēlēm, kurai tiek piedēvēts aizdomīgs raksturs.

Pēc medija "Norway Today" informācijas UEFA sākusi izmeklēšanu saistībā ar aizdomīgu "Ventspils" pārbaudes spēli Spānijā, kurā tā ar 0:1 mača izskaņā zaudēja "Jerve" futbolistiem.

Informāciju, ka UEFA sākusi izmeklēt šo spēli, apstiprināja arī Norvēģijas Futbola asociācija, turklāt to nenoliedz arī Latvijas Futbola federācija (LFF).

"Oficiāli paziņojam, ka "Ventspils" vērsusies pie UEFA ar oficiālu vēstuli, kurā mēs lūdzam tikt skaidrībā ar šo situāciju. Tas ir principiāli svarīgi mums, tas ir svarīgi visiem," raksta klubs.

"Ventspils" uzsver, ka tā neiesaistās jebkādās līdzīga veida manipulācijās.

""Ventspils" vienmēr iestājies par godīgu un tīru futbolu. Mums tā nekad nav bijusi tukša skaņa. Neviens vairāk par mums nav ieinteresēts tajā, lai mūsu kluba vārds paliktu neaptraipīts - mēs cienām sevi paši un vienmēr rūpējamies par kluba reputāciju. Mēs esam pārliecināti, ka kopējie principi, galvenais no kuriem ir godīgas un tīras spēles princips, uzvarēs arī šajā situācijā," paziņoja "Ventspils".

Jau spēles dienā interneta sociālajos tīklos parādījās šaubas par šī mača godīgumu, bet "Norway Today" informē, kad UEFA esot sākusi izmeklēšanu par iespējamu šīs cīņas rezultāta sarunāšanu.

Latvijas "Optibet" futbola virslīgas gaidāmā sezona ar deviņu komandu līdzdalību startēs šajā nedēļas nogalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu