Boksera Ļebedeva menedžeris: Viss ir atkarīgs no Usika

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/LETA

Krievijas boksera Denisa Ļebedeva menedžeris Vadims Korņilovs atklājis, ka viņa klients ir gatavs cīņai ar absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā Oleksandru Usiku un viss tagad ir atkarīgs no ukraiņa plāniem. 

Iepriekš Pasaules Boksa asociācija (WBA) lika Usikam aizstāvēt savu titulu cīņā pret Ļebedevu, uz ko Ukrainas bokseris pagaidām nav sniedzis konkrētu atbildi. 

"Viss ir atkarīgs no Usika," aģentūra TASS citē Korņilovu. "Deniss cīņai ir gatavs, bet Usiks pauda gatavību pāriet uz smagsvariem. Taču no WBA titula pirmajā smagajā viņš pagaidām nav atteicies."

Par Usika un Ļebedeva tikšanos ringā tiek runāts jau ilgāku laiku. Vairāk gan no Krievijas puses. 

39 gadus vecais Ļebedevs savu pēdējo cīņu aizvadīja 2018. gada novembrī, kad 12 raundos pēc punktiem (117-111, 119-109 un 119-109) uzvarēja Maiku Vilsonu no ASV. Pēc šīs cīņas krievs meta izaicinājumu Usikam. 

32 gadus vecais Usiks pērnā gada novembrī ar nokautu Lielbritānijā pieveica britu Toniju Beljū, aizstāvot savas WBC, WBO, IBF un WBA jostas. 

Ļebedevs karjeras laikā izcīnījis 32 uzvaru (23 nokauti) un piedzīvojis divus zaudējumus. Usiks uzvarējis visās 16 cīņās. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu