Talantīgais uzbrucējs Krastenbergs izsaukts uz AHL komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Renārs Krastenbergs
Renārs Krastenbergs Foto: Tanya Langgarro

Talantīgais latviešu uzbrucējs Renārs Krastenbergs izsaukts uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", liecina Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) pāreju sarakstā publicētā informācija.

Pašlaik 20 gadus vecais Krastenbergs "Penguins" komandai, kuras līderis Teodors Bļugers sekmīgi debitējis Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pievienojās oktobrī, bet uzreiz tika nosūtīts uz ECHL vienību Vīlingas "Nailers".

Viņš "Nailers" vienības sastāvā šajā sezonā 57 ECHL spēlēs guvis 17 vārtus un veicis 24 rezultatīvas piespēles, būdams trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā.

"Penguins" komandai līgums ar Latvijas hokejistu līdz nākamās sezonas beigām.

Iepriekšējās divas sezonas Krastenbergs pavadīja Ontario hokeja līgas (OHL) komandā Ošavas "Generals". Iepriekšējā sezonā Krastenbergs OHL čempionātā 61 mačā izcēlās ar 21 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm, kamēr trīs "play-off" mačos viņam viens vārtu guvums.

Krastenbergs pērn pavasarī nesekmīgi centās iekļūt Latvijas izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā. Viņš pārstāvējis arī jauniešu valstsvienības.

Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 74 punktiem 67 spēlēs ieņem piekto vietu AHL Atlantijas divīzijā un turpina cīņu par vietu Kaldera kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu