Parīzē nākamsezon pirmo reizi notiks NBA spēle

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Francijas galvaspilsēta Parīze nākamsezon pirmo reizi vēsturē uzņems Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta maču.

"AccorHotels Arena" nākamā gada 24.janvārī tiks aizvadīta cīņa starp spēcīgo Milvoki "Bucks" un Šarlotas "Hornets".

"Hornets" vienība pašlaik spēlē Francijas basketbola zvaigznes Tonijs Pārkers un Nikolā Batums, kamēr "Bucks" cīņā ved viens no labākajiem NBA spēlētājiem Jannis Adetokunbo no Grieķijas.

"Bucks" komandai šī būs pirmā viesošanās Francijā, kamēr "Hornets" klubs 1994.gadā Parīzē aizvadīja pirmssezonas pārbaudes maču pret Goldensteitas "Warriors".

"Šarlotas "Hornets" ir lepna aizvadīt vēsturē pirmo NBA regulārā čempionāta maču Parīzē," teica šī kluba īpašnieks un kādreizējā basketbola zvaigzne Maikls Džordans. "Savas karjeras laikā aizvadīju pirmssezonas spēli Francijā un izjutu vietējo līdzjutēju mīlestību pret basketbolu."

"Bucks" ar 56 uzvarām 75 spēlēs ir pašreizējā NBA kopvērtējuma līdere, kamēr "Hornets" ar 35 panākumiem 74 mačos ir desmitajā vietā Austrumu konferencē.

Gandarījumu par spēles aizvadīšanu Parīzē neslēpa arī "Bucks" līdzīpašnieks Vess Edenss. "Spēlēšana vienā no Eiropas lielākajām pilsētām noteikti palīdzēs mūsu mērķim - paplašināt mūsu globālo brendu."

Arēna, kur notiks abu vienību cīņa, iepriekš jau uzņēmusi deviņas NBA spēles, bet tās visas bijušas pirmssezonā, kamēr kopumā Francijā šāda veida mači jau bijuši desmit reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu