Zidāns: Kāpēc gan Pogbā nepārcelties uz Madridi?

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola granda Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns cildinoši izteicās par franču pussargu Polu Pogbā, vēl vairāk raisot spekulācijas par futbolista pārcelšanos uz šo klubu.

Pašlaik Pogbā pārstāv titulēto Anglijas klubu Mančestras "United", bet šomēnes viņš publiski neslēpa simpātijas Madrides "Real", norādot, ka pievienošanās šai komandai ir jebkura futbolista sapnis.

"Pazīstu Polu personīgi. Viņš spēj dot daudz, turklāt ir tikai daži futbolisti, kuriem laukumā ir tāda efektivitāte," neslēpa Zidāns.

Pogbā Mančestrā atgriezās 2016.gadā, kad pārnāca no Itālijas flagmaņa Turīnas "Juventus". Vēl šīs sezonas pirmajā pusē viņa nākotne klubā bija miglā tīta, jo viņam bija sliktas attiecības ar galveno treneri Žuzē Mourinju, kurš gan tagad ir prom, bet pie Ūles Gunnara Sūlšēra francūzis atkal ir viens no komandas līderiem.

"Pogbā ir pussargs, kurš zina, kā aizsargāties un kā uzbrukt," izteicās Zidāns. "Tomēr viņš nav mans spēlētājs, bet gan Mančestras "United". Pols vienmēr teicis, ka Madrides "Real" viņam ir uzreiz aiz Mančestras "United". Viņš vienmēr bijis ieinteresēts Madrides "Real" klubā. Tad kāpēc gan, kad beidzas viņa laiks Mančestrā, nepārcelties uz Madridi?"

Francijas futbolistam līgums ar Mančestras komandu ir spēkā līdz 2021.gadam, bet pagājušajā vasarā un šīs sezonas pirmajā pusē bija runas, ka viņš varētu pārcelties tieši uz Spāniju, tomēr biežāk tika pieminēts "Barcelona" klubs.

Tieši Mančestras "United" klubā Pogbā savulaik uzsāka savu karjeru, tomēr nespēja sevi pierādīt un pārcēlās uz Turīnas "Juventus", kur kļuva par vienu no labākajiem futbolistiem pasaulē. Kopā ar Francijas izlasi viņš pērn triumfēja Pasaules kausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu