Mbapē vārti nodrošina "Saint-Germain" minimālu uzvaru Tulūzā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kiljans Mbapē
Kiljans Mbapē Foto: AFP/LETA

Vienīgos vārtus mačā gūstot uzlecošajai zvaigznei Kilianam Mbapē, Francijas futbola flagmanis Parīzes "Saint-Germain" (PSG) svētdien vietējā čempionāta mačā izbraukumā ar 1:0 (0:0) pieveica "Toulouse".

Vien 20 gadus vecais Mbapē, kurš pērn ar Francijas izlasi triumfēja Pasaules kausā, vienīgos vārtus šajā cīņā guva 74. minūtē. Uzbrucējs šosezon vietējā čempionātā guvis jau 27 vārtus.

PSG vēl joprojām nevar palīdzēt tās līderi Neimars un Edinsons Kavani, kuriem ir veselības problēmas.

Parīzes klubs teju ir nodrošinājis uzvaru čempionātā, jo tuvākos sekotājus tas apsteidz par iespaidīgiem 20 punktiem, kamēr līdz turnīra beigām atlikušas tikai astoņas kārtas, kurās iespējams izcīnīt maksimums 24 punktus.

"Vairāki no mūsu futbolistiem pirms tam bija pievienojušies savām izlasēm, līdz ar to bija vērojams neliels nogurums," pēc kārtējās uzvaras teica PSG galvenais treneris Tomass Tuhels. "Būtu bijis kārdinoši atslābināties, it sevišķi ar tādu vadību, kāda mums ir čempionātā, bet nevienam tas nav pat prātā. Man tas patīk."

Tikmēr PSG tuvākā sekotāja "Lille" svētdien viesos ar 3:2 (0:0) pieveica "Nantes", otrajā puslaikā atspēlējoties no divu vārtu deficīta.

Savukārt Lionas "Olympique" piektdien arī izbraukumā ar 1:0 (0:0) apspēlēja "Stade Rennais".

Francijas čempionāta kopvērtējumā PSG ir 80 punkti 29 mačos, kamēr 60 punktus guvusi 30 spēles aizvadījusī "Lille". Ar 56 punktiem pirmo trijnieku noslēdz Lionas "Olympique", kamēr ceturtā ar 48 punktiem ir Marseļas "Olympique".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu