Ostapenko: Esmu gandarīta par uzvaru pār Lāšoni

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko ir gandarīta par veiksmīgi iesākto sezonu uz māla seguma kortiem.

Ostapenko pirmdien Čārlstonas WTA "Premier" sērijas turnīra pirmās kārtas mačā ar rezultātu 6-1, 6-4 uzvarēja zviedrieti Juhannu Lāšoni.

"Spēlēju diezgan labi, centos gūt pēc iespējas vairāk punktu ar uzbrukuma sitieniem. Man ir bijušas pāris smagas spēles pret viņu. Viņa cīnījās līdz beigām, kamēr es darīju, ko varēju. Esmu gandarīta par uzvaru," teica Ostapenko.

Ostapenko aizpērn debitēja šajā turnīrā, sasniedzot finālu, kurā atzina krievietes Darjas Kasatkinas pārākumu. Savukārt pērn viņa Čārlstonā nespēlēja.

"Man prieks, ka esmu šeit un atkal spēlēju. Atmosfēra šeit ir patiešām ļoti laba. Centos demonstrēt savu labāko spēli un ceru, ka visiem tā patika," atzīmēja Ostapenko.

Ar turnīru Čārlstonā sākas sezona uz māla kortiem. Mači Čārlstonā notiek uz zaļā māla seguma.

"Man patīk māla segums. Pēc Maimai turnīra, kad sāku treniņus, nevarēju sagaidīt, kad varēšu spēlēt. Man ļoti patīk spēlēt uz zaļā māla seguma, jo tas ir krietni ātrāks par sarkano mālu. Ceru, ka izbaudīšu šo turnīru," pauda tenisiste.

Planētas 31.rakete Ostapenko šajā turnīrā izlikta ar desmito numuru, bet viņas šodienas pretiniece Lāšone reitingā ir 88.pozīcijā.

Par otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 30 WTA ranga punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu