Džošua karjeras turpinājumā vēlas cīnīties pret Vailderu un Usiku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules čempions boksā smagsvaru kategorijā Entonijs Džošua (Lielbritānija) karjeras turpinājumā vēlas cīņas pret Deonteju Vailderu (ASV) un Oleksandru Usiku (Ukraina), intervijā "Sky Sports" pastāstījis cīkstonis.

Džošua īpašumā šobrīd ir WBA, WBO, IBF un IBO pasaules čempiona jostas, kuras viņš centīsies aizstāvēt 1. jūnijā cīņā pret Džerelu Milleru no ASV.

Lielbritānijas bokseris karjeras turpinājumā vēlas cīņu pret Vailderu, kurš 18. maijā centīsies aizstāvēt WBC pasaules čempiona titulu cīņā pret amerikāni Dominiku Brīzīli.

"Smagsvaru kategorijā šobrīd ir dzīvība. Tajā ir uzplaukums," sacīja Džošua. "Domāju, ka tas būtu izcili, ja es varētu cīnīties pret Vailderu un kļūtu par neapstrīdamu čempionu."

Foto: Džošua tiekas aci pret aci ar Milleru 

Debiju smagsvaru kategorijā piedzīvos Usiks, kurš pērn kļuva par absolūto čempionu pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg). Viņš 25. maijā cīnīsies pret Kamerūnā dzimušo Francijas bokseri Karlosu Takamu.

"Pēc tam es varētu cīnīties pret Usiku. Tā būtu cīņa starp diviem neapstrīdamiem pasaules čempioniem - pirmajā smagajā svarā un smagsvaros. Tas būtu kas neticams," teica Džošua.

29 gadus vecais Lielbritānijas bokseris uzsver, ka viņš alkst iegūt Vailderam piederošo WBC jostu. Viņaprāt, ASV bokserim nebūs viegla cīņa pret Brīzīli.

"Domāju, ka Brīzīli var sagādāt Vailderam problēmas. Būs interesanti redzēt, vai Vailders spēs turēt viņam līdzi boksa iemaņās," pastāstīja Džošua.

2012. gada Londonas olimpisko spēļu dalībnieks Brīzīli vienīgo zaudējumu profesionāļa karjerā piedzīvojis 2016. gadā tieši pret Džošua.

"Viņi abi ir labi bokseri. Brīzīli ir olimpietis, bet Vailders vienkārši ir ātrs. Ja viņš ātri noķers Brīzīli, tad cīņa varētu beigties ar nokautu, piebilda pasaules čempions.

Džošua profesionāļa karjerā aizvadījis 22 cīņas, visās gūstot uzvaru (21 nokauts).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu