Siliņš atgriežas laukumā ar pieciem tālmetieniem un uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ojārs Siliņš
Ojārs Siliņš Foto: FIBA.com

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš sestdien pēc traumas izdziedēšanas atgriezās laukumā un guva 15 punktus, palīdzēdams Avelīno "Sidigas" komandai izcīnīt uzvaru Itālijas A sērijas spēlē.

"Sidigas" savā laukumā ar 109:82 (28:17, 33:21, 26:20, 22:24) pārspēja Turīnas "Fiat" vienību.

Siliņš laukumā pavadīja vien astoņas minūtes, savainojuma dēļ maču nepabeidzot. Astoņu minūšu laikā viņš grozā raidīja visus savus piecus tālmetienus.

Tāpat latviešu basketbolists izcīnīja divas atlēkušās bumbas, divas reizes pārkāpa noteikumus un tika pie 15 efektivitātes koeficienta punktiem.

Tikmēr Artūrs Strautiņš guva četrus punktus, viņa pārstāvētajai Triestes "Alma" mājās ar 104:85 (30:27, 31:28, 21:8, 22:22) pārspējot Venēcijas "Umana Reyer".

Strautiņš šajā mačā laukumā pavadīja 12 minūtes, kuru laikā trāpīja visus četrus soda metienus, bet nerealizēja divus tālmetienus.

Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, viena kļūda, viena piezīme, divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi un trīs efektivitātes koeficienta punkti.

Itālijas A sērijas vadībā ar 20 uzvarām 27 spēlēs atrodas Milānas "AX Armani Exchange Olimpia", Triestes "Alma" ar 16 uzvarām ir piektā, bet Avelīno "Sidigas" ar 15 panākumiem ieņem astoto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu