Merzļikina "Blue Jackets" nonāk zaudējuma attālumā no sezonas beigām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Trešo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences otrajā kārtā pagājušajā naktī piedzīvoja vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets". 

Sērijas piektajā mačā "Blue Jackets" hokejisti ar 3:4 viesos piekāpās Bostonas "Bruins" komandai, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinēja lomā ar 2-3. 

Merzļikins trenējas ar "Blue Jackets". Paredzams, ka pēc sezonas beigām, ja tā neieilgs, Latvijas vārtsargs pievienosies valstsvienībai, kas nākamnedēļ sāks dalību pasaules čempionātā. 

Bostonas komandai panākumu minūti un 28 sekundes pirms pamatlaika beigām nodrošināja Davids Pastrņāks, kurš pie rezultāta 3:3 guva "Bruins" ceturtos vārtus. Viņš šajā cīņā izcēlās ar diviem precīziem raidījumiem un izpelnījās spēles spožākās zvaigznes godu. 

"Blue Jackets" krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja 32 pretinieku metienus, kamēr soms Tūka Rasks "Bruins" vārtos tika galā ar 33 metieniem. 

Sērijas sestā spēle risināsies naktī uz otrdienu Kolumbusā, kur laukuma saimnieki šosezon Stenlija kausa izcīņā četros mačos guvuši trīs uzvaras. Tikmēr "Bruins" izslēgšanas turnīra piecās izbraukuma spēlēs svinējusi trīs panākumus. 

Citā spēlē Rietumu konferences pusfināla sērijā Sanhosē "Sharks" ar 2:1 savu līdzjutēju priekšā pārspēja Kolorado "Avalanche", izvirzoties vadībā ar 3-2. 

Abus vārtus uzvarētājiem guva čehs Tomāšs Hertls. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu