Džošua un Ruiss parakstījuši revanša cīņas līgumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagsvars Entonijs Džošua un Endijs Ruiss juniors no Meksikas parakstījuši kontraktu par revanša cīņas aizvadīšanu, apgalvo promoters Edijs Hērns.

Cīņa notikšot 7. decembrī Saūda Arābijā. 

Iepriekš tika ziņots, ka Ruiss atteicies parakstīt kontraktu pirms viņam netiks piedāvāts pienācīgs garantētais honorārs. Līdz ar to revanša cīņas norise bija apdraudēta. 

"Abi bokseri ir parakstījuši kontraktu par cīņas aizvadīšanu, visas organizācijas, kas to sankcionē, par to ir informētas. Tā būs 2019. gada lielākā boksa cīņa," "BoxingScene" citēts Hērns. 

Jūnija sākumā Ruiss slavenajā "Madison Square Garden" arēnā Ņujorkā septītajā raundā ar tehnisko nokautu izcīnīja uzvaru pār Džošua.

Ruiss kļuva par pirmo Meksikas bokseri, kurš ieguvis pasaules čempiona titulu smagsvaros. Meksikānis savā rīcībā ieguva Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostas.

Entonijs Džošua (no kreisās) un Endijs Ruiss juniors
Entonijs Džošua (no kreisās) un Endijs Ruiss juniors Foto: Reuters/ScanPix

Ruiss savas karjeras laikā guvis 33 uzvaras, 22 gadījumos gūstot tās ar nokautu, un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Džošua pret Ruisu aizvadīja savu pirmo cīņu ārpus Lielbritānijas. Iepriekšējā duelī viņš 22.septembrī ar nokautu uzvarēja krievu Aleksandru Povetkinu, aizstāvot čempiona jostas.

Pašlaik 29 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 22 no 23 cīņām, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu