Ibrahimovičs labprāt atgrieztos Mančestras "United"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: Reuters/ScanPix

Amerikas futbola līgas (MLS) vienības Losandželosas "Galaxy" spēlētājs Zlatans Ibrahimovičs vietējiem medijiem atzinis, ka pēc līguma beigām ar pašreizējo komandu, viņš labprāt atgrieztos Mančestras "United" rindās, ja vien Anglijas klubam šāda ideja liksies aktuāla.

Leģendārais futbolists MLS pirmo spēli aizvadīja pērnā gada martā, bet kopumā 49 spēlēs viņš izcēlies ar 46 precīziem sitieniem.

"Es mierīgi vēl varētu spēlēt Anglijas premjerlīgā, tā kā, ja "United" mani vajag, es esmu šeit," tiešs savos izteikumos bija futbolists, kurš pēdējo līgumu ar "United" lauza pēc abpusējas vienošanās, lai spēlētu ASV.

Tomēr, pat ja spēlētājs pievienosies "United" klubam, viņš laukumā nedrīkstēs doties līdz pat janvārim, kad atkal atvērsies spēlētāju pāreju tirgus. Vēl pagājušā gada decembrī viņš parakstīja viena gada līgumu ar "Galaxy".

"Es piederu "Galaxy", atvainojiet. Eiropā savu darbu esmu padarījis, un man tur patika. Ieguvu 33 trofejas, kuras vienmēr būs ar mani, bet ceru, ka šeit izdosies izcīnīt vēl kādu," teica Ibrahimovičs.

"Redzēsim, kā beigsies šis piedzīvojums."

Tāpat spēlētājs neslēpa, ka aizvien vēl sekojot līdzi "United" gaitām, piezīmējot, ka pēdējā spēlē pret Londonas "Crystal Palace" viņa bijušajai komandai vienkārši nepaveicies.

"Redzēju Mančestras pēdējo spēli un domāju, ka viņiem nepaveicās. Ja Rešfords realizētu "pendeli", tā būtu pilnīgi cita spēle. Taču spēle Anglijā nav beigusies, kamēr neatskan fināla svilpe. Spēlē var atgadīties jebkas, īpaši emocionāli sakāpinātos brīžos," teica pieredzējušais spēlētājs.

Ibrahimovičs arī atklāja, ka uztur kontaktu ar Polu Pogbā, kura vārds starpsezonā tika grozīts vairāku citu komandu kabinetos.

"Runājot ar viņu, sniedzu daudz padomus, tomēr kādus, to es jums neatklāšu," piebilda bijušais Zviedrijas izlases futbolists.

Savas karjeras laikā Ibrahimovičs spēlējis arī "Malmo" (Zviedrija), Amsterdamas "Ajax" (Nīderlande), Turīnas "Juventus", Milānas "Inter", "AC Milan" (visas - Itālija), "Barcelona" (Spānija) un Parīzes "Saint-Germain" (Francija) komandās.

Ar 62 vārtiem 116 spēlēs Ibrahimovičs ir Zviedrijas izlases valstsvienības visu laiku rezultatīvākais futbolists. Pēc 2016.gada Eiropas čempionāta viņš lika punktu karjerai izlasē.

"Galaxy" vienība jau pirms tam savulaik spējusi piesaistīt tādus futbolistus kā Deividu Bekhemu, Stīvenu Džerārdu un Robiju Kīnu. Šie spēlētāji gan Losandželosas klubam pievienojās brīžos, kad viņu profesionālās karjeras tuvojās izskaņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu