"Maple Leafs" zvaigznei Mejūsam draud sods par nepiedienīgu rīcību

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Ostons Metjūss
Ostons Metjūss Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Toronto "Maple Leafs" zvaigzne Ostons Metjūss, iespējams, saņems kādu soda mēru no sava kluba, jo šī gada maijā viņš savā mājvietā Arizonā uz ielas nepiedienīgi uzvedies.

Vien 22 gadus vecajam Metjūsam trešdien paredzēta tiesa.

Kā vēsta vietējās policijas informācija, incidents noticis 26.maijā agri no rīta. Kāda apsardze sēdēja savā automašīnā pie dzīvokļu kompleksa, līdz pēkšņi viņas spēkrata durvis mēģinājis atvērt vīrietis. Apsardze izkāpa no auto, lai noskaidrotu šīs personas motīvus.

Pati apsardze stāstīja, ka uzrunātais vīrietis bijis alkohola reibumā, bet viņu pavadījuši vēl vairāki draugi. Starp abām pusēm notikusi saruna, kuras laikā kāds no kompānijas vīriešiem novilcis bikses un iekniebis sev pēcpusē.

Metjūsa pārstāvētā komanda par šo gadījumu esot informēta.

"Mēs esam informēti par sūdzību, kas vērsta pret Metjūsu," teikts komandas paziņojumā. "Spēlētājs pilnībā sadarbojas ar klubu un pārējām autoritātēm, tomēr nedz hokejists, nedz "Maple Leafs" pagaidām komentārus šajā lietā nesniegs."

Metjūss NHL draftā ar pirmo numuru tika izraudzīts 2016.gadā, bet kopš tā laika viņš līgā nospēlējis 212 spēles. Hokejists neilgajā karjerā izcēlies ar 205 rezultativitātes punktiem (111+94).

Aizvadītajā sezonā viņš 68 spēlēs izcēlās ar 37 gūtiem vārtiem un 36 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt šī gada februārī Metjūss parakstīja piecu gadu līgumu par 58 miljoniem ASV dolāru (nepilniem 53 miljoniem eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu