Bokseris Ruiss: Būšu vieglāks, ātrāks un spēcīgāks

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Endijs Ruiss juniors
Endijs Ruiss juniors Foto: EPA/Scanpix

Pasaules boksa čempions WBA, WBO un IBF versijās smagsvariem meksikānis Endijs Ruiss juniors iztiecies, ka revanša cīņā pret britu Entoniju Džošua būs labāk sagatavojies, būs ātrāks, vieglāks un spēcīgāks. 

Džošua - Ruisa revanša cīņa tiks aizvadīta 7. decembrī Dirijas apgabalā, kas ir netālu no Saūda Arābijas galvaspilsētas Rijādas. 

"Ļoti cienu Entoniju - viņš ir labs cilvēks," izdevumā "BoxingScene" citēts Ruiss. "Taču ringā draugu nav. Tā nebūs vienkārša cīņa, tāpēc cītīgi gatavojos. Būsim gatavi visam, ko piedāvās Džošua. Ringā iziešu labāk sagatavots, nekā tas bija pirmajā cīņā. Būšu vieglāks, ātrāks un spēcīgāks."

Jūnija sākumā 30 gadus vecais Ruiss slavenajā "Madison Square Garden" arēnā Ņujorkā septītajā raundā ar tehnisko nokautu izcīnīja uzvaru pār Džošua, sagādājot vienu no lielākajām sensācijām boksā pēdējos gados. 

"Džošua komanda ir pārliecināta, ka tā svinēs uzvaru. Cilvēki vienmēr tā runā, bet es ticu, ka mēs uzvarēsim un aizvērsim viņiem mutes," norādīja Ruiss. 

Ruiss savas karjeras laikā guvis 33 uzvaras, 22 gadījumos gūstot tās ar nokautu, un piedzīvojis vienu zaudējumu. Pašlaik 30 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 22 no 23 cīņām, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu