Sējējs "Humo" klubam piesaistījis skandalozo Aņisinu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Krievijas Augstākās līgas (VHL) kluba Taškentas "Humo"ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs parakstījis līgumu ar skandalozo hokejistu Mihailu Aņisinu, ziņo vietējie mediji un komanda.

Aņisins plašākai publikai kļuva zināms pēc incidenta 2013.gada nogalē, kad viņš pārstāvēja tobrīd KHL spēlējošo Doņeckas "Donbass" vienību.

Skandāls notika Ufā, kad "Donbass" gatavojās spēlei pret vietējo "Salavat Julajev" komandu.

Aņisins viesnīcā sakāvās ar savu komandas biedru Sergeju Varlamovu. Pēc tam abi spēlētāji tika nogādāti slimnīcā, kur alkohola reibumā esošais Aņisins turpināja konfliktu un pat centās iesist ārstam.

Krievijas mediji trešdien ziņo, ka uzbrucējs parakstījis līgumu ar VHL klubu "Humo", kur par ģenerālmenedžeri strādā latvietis Sējējs.

Vien 167 centimetrus garais Aņisins 2012.gadā kļuva par Gagarina kausa ieguvēju, spēlējot Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajā Maskavas "Dinamo".

Vēlāk gan viņa karjera strauji regresēja, bet iepriekšējo sezonu 31 gadu vecais uzbrucējs pavadīja Rumānijas klubā "Csikszereda".

Hokeja līdzjutējiem Aņisins noteikti palicis atmiņā ar izjusto "O Sole Mio" dziedājumu 2012.gada KHL Visu zvaigžņu spēlē Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu