Makmilans: Mums priekšā būs ļoti svarīgas spēles (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Brendons Makmilans
Brendons Makmilans Foto: DINAMO RIGA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" spraigā un pavērsieniem bagātā cīņā svētdien ar 3:4 pēcspēles metienu sērijā piekāpās spēcīgajai Sanktpēterburgas SKA vienībai. Rīdzinieku uzbrucējs Brendons Makmilans uzskata, ka cīņa izvērsās līdzvērtīga. 

"Esmu priecīgs, ka spējām atrast savu spēli. Izvērtās līdzvērtīga cīņa. Papildlaikā bija iespējas spēli uzvarēt, manuprāt, vārtu guvums bija jāskaita," kluba mājas lapā citēts Makmilans. "Papildlaikā laikam šādi gūtus vārtus var arī neieskaitīt. Eštonam gan tika pārsista lūpa, ja jau strikti skatāmies noteikumus, tad skatāmies uz visām pusēm." 

Makmilans izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās kapteinis Lauris Dārziņš.

"Šeit mums vienmēr ir ļoti aizraujoši mači, to ir grūti izskaidrot. Iepriekšējā spēle Sočos mums neizdevās, vēlējāmies uzlabot sniegumu. Protams, arī pretinieka meistarības līmenis ietekmē sniegumu, koncentrēšanos," sacīja Makmilans. 

Šosezon Makmilans 24 spēlēs izcēlies ar septiņiem vārtu guvumiem un 10 rezultatīvām piespēlēm, ar nopelnītiem 17 punktiem būdams otrs rezultatīvākais spēlētājs "Dinamo" komandā. 

"Priekšā mums pārtraukums. Pirmais uzdevums – savest kārtībā ķermeni, cik vien tas būs iespējams. Mēs spēlējam pašaizliedzīgi, daudz bloķējam ripas, tā spēlējot, ir neiespējami būt bez traumām. Jāievelk elpa un kārtīgi jāsagatavojas nākamajām spēlēm. Tupinājumā mums būs ļoti svarīgas spēles pret savas konferences komandām," norādīja 29 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs. 

Rīgas "Dinamo" ar 17 punktiem 25 spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē un visā līgā. 

Nākamās piecas spēles "Dinamo" aizvadīs savā laukumā. Jātiekas ar Ufas "Salavat Julajev", Maskavas "Spartak", Maskavas apgabala "Vitjaz", "Soču" un Maskavas "Dinamo" komandu. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu