Strēlnieks pret Bērziņa pārstāvēto "Avtodor" iedzīvojas savainojumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: cskabasket.com

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks pirmdien guva deviņus punktus Vienotās līgas spēlē, veicinot Maskavas CSKA komandas ceturto uzvaru sešās spēlēs, taču bija spiests pamest laukumu trešajā ceturtdaļā savainojuma dēļ un laukumā vairs neatgriezās.

CSKA  savā laukumā ar rezultātu 103:79 (18:16, 28:16, 24:8, 30:16) pārspēja Saratovas "Avtodor".

Strēlnieks šajā duelī laukumā pavadīja 14 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā bija perfekts metienos, realizējot pa diviem divpunktu un soda metieniem, kā arī vienīgo tālmetienu.

Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, reizi bloķēja pretinieka metienu, pa reizei pārkāpa noteikumus un izprovocēja pretinieka piezīmi un tika pie efektivitātes koeficienta 11.

Spēli viņš uz neatgriešanos pameta divas minūtes un 41 sekundi pirms trešās ceturtdaļas beigām, kad pēc sadursmes aizsardzībā, mēģinot atņemt bumbu ātrajā uzbrukumā skrienošajam Orlando Džonsonam, palika guļot uz grīdas, ķeroties pie gurna. Basketbolists tūlīt tika pavadīts uz ģērbtuvēm un laukumā vairs neatgriezās.

Saratovas kluba rindās Kaspars Bērziņš spēlēja 13 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā guva četrus punktus, garām aizmetot gan divus divpunktu metienus, gan tālmetienu, taču realizēdams visus četrus soda metienus.

Viņa rēķinā arī sešas atlēkušās bumbas, pa divām pārķertām bumbām un kļūdām, viens bloķēts metiens, piecas personiskās piezīmes un divi izprovocēti pārkāpumi, kā arī lietderības koeficients astoņi.

Maskaviešiem 19 punktus guva Maiks Džeimss, bet pretinieku rindās ar 33 punktiem atbildēja Eldžins Kuks.

CSKA ar četrām uzvarām sešās spēlēs Vienotajā līgā saglabāja piekto vietu, bet "Avtodor" ar zaudējumiem visās četrās cīņās ieņem pēdējo, 13.vietu.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu