Lēners atvaira 53 metienus "Blackhawks" uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Robins Lēners
Robins Lēners Foto: AP/Scanpix

Vārtsargs Robins Lēners svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē atvairīja 53 pretinieku metienus, palīdzēdams savai komandai Čikāgas "Blackhawks" izcīnīt panākumu, kamēr Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids citā spēlē izcēlās ar "hat-trick".

"Blackhawks" savā laukumā ar rezultātu 5:4 (4:1, 0:0, 1:3) uzvarēja Toronto "Maple Leafs".

Uzvarētāju rindās ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Alekss Debrinkats, bet Patrik Keins guva divus vārtus un reizi asistēja. Tikmēr pa diviem rezultativitātes punktiem iekrāja Džonatans Tēvzs (1+1) un Dilans Stroms (0+2). Savukārt Lēners Čikāgas kluba vārtos atvairīja 53 no 57 metieniem.

Toronto vienībā visos četros vārtu guvumos rezultatīvi piespēlēja Ostons Metjūss, kamēr Džonatans Tavares atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet Viljamss Nīlanders izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Citā spēlē Edmontonas "Oilers" viesos ar 6:2 (2:1, 2:0, 2:1) uzvarēja Anaheimas "Ducks". Trīs vārtu Edmontonas vienībā guva Makdeivids, bet Leons Draizaitls atdeva četras rezultatīvas piespēles. Vārtus un divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Zaks Kasians. Savukārt "Ducks" komandā ar vārtiem izcēlās Rikards Rakels un Makss Džounss.

Tikmēr ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Filadelfijas "Flyers", kas viesos ar 3:2 (2:0, 0:0, 0:2, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja Bostonas "Bruins". Filadelfijas komandā vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnīja Treviss Konečnijs, bet divas piespēles Šona Kuturjē rēķinā. Bostonas vienībā ar vārtu guvumiem izcēlās Dentons Heinens un Breds Maršāns.

Visbeidzot Floridas "Panthers" viesos ar rezultātu 6:5 (2:1, 2:4, 1:0, 0:0, 1:0) pēc spēles soda metienu sērijā uzveica Ņujorkas "Rangers".

Ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Jevgēņijs Dadonovs, bet Aleksandrs Barkovs guva vārtus un iekrāja par vienu piespēli mazāk. Tikmēr "Rangers" komandā divas piespēles nopelnīja Artēmijs Panarins un Raiens Stroms.

Pirmdien NHL tiks aizvadītas divas spēles, bet neviena no latviešu pārstāvētajām vienībām maču neaizvadīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu