Oficiāli: Voins nekandidēs uz LBS prezidenta amata trešo termiņu

Gatis Kreceris
, Sporta žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp
Valdis Voins
Valdis Voins Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents Valdis Voins nolēmis nekandidēt uz trešo pārvēlēšanu organizācijas vadītāja amatā, viņš apstiprināja portālam TVNET. 

Voins savu lēmumu paziņoja ceturtdien notikušajā LBS biedru sapulcē.

"Katrā vadībā divi termiņi ir pietiekoši. Tomēr es neizslēdzu iespēju turpināt darbu," sarunā ar TVNET sacīja Voins. "Iekšējās sajūtas teica, ka pietiek. Jāsaka gan, ka neesmu noguris vai nobijies no konkurences."

Voins atklāja, ka 2020. gada 21. janvārī notiks LBS biedru kārtējā sapulce, kurā saskaņā ar LBS statūtiem, jāievēl prezidents un padome nākamajam četru gadu ciklam.

"Kā skatītājs noteikti palikšu basketbolā," teica Voins. "Basketbols man patīk. Klātienē spēles apmeklēju vēl pirms kļūšanas par LBS prezidentu un darīšu to arī turpmāk."

Pagaidām vienīgā kandidāte, kura paziņojusi par savu kandidēšanu LBS prezidenta vēlēšanās, ir viena no visu laiku labākajām pašmāju basketbolistēm Anete Jēkabsone-Žogota

Viņa jau tikusies ar daļu biedriem un aktīvi strādā pie programmas veidošanas nākamajiem četriem gadiem, kas tiks prezentēta novembra beigās, pēc tam, kad būs notikušas individuālas tikšanās ar visiem LBS biedriem, lai pārrunātu to idejas un redzējumu.

Voins organizācijas prezidenta amatā ir kopš 2011. gada. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu