Pārcelta Rodiona Kuruca tiesas sēde

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca tiesas sēde otrdien tika pārcelta uz 8. janvāri, ziņo Mets Brukss savā "Twitter" kontā.

Kurucam otrdien tiesā bija jāierodas uz tiesas sēdi, taču sēde pārcelta uz nākamā gada 8. janvāri.

Brukss savā "Twitter" kontā ziņo, ka nekādi papildu pierādījumi, aculiecinieku liecības vai fotogrāfijas šoreiz iesniegti netika.

Latviešu spēlētājs Kurucs septembra sākumā Ņujorkā tika īslaicīgi arestēts par jūnijā pastrādātu uzbrukumu savai draudzenei. "New York Post" rakstīja, ka Kurucs pielicis sev nazi pie rīkles un esot kliedzis: "Es sevi nogalināšu!". Taču viņš ātri nometis to, aplicis roku ap 32 gadus vecās sievietes kaklu un žņaudzis viņu, pēc tam iegrūžot gultā. 

Kurucs par nodarīto 3. septembrī ieradās tiesā, kurā pret viņu netika izvirzītas prasības, basketbolistam izvairoties no drošības naudas. Spēlētājam gan nācās atgriezties tiesas zālē 21. oktobrī. Komanda atbalsta spēlētāju.

Aizvadītajā sezonā Kurucs laukumā vidēji pavadīja 20,5 minūtes, gūstot 8,5 punktus un izcīnot 3,9 atlēkušās bumbas. Spēlētājs trīspunktu metienus realizēja ar 31,5% precizitāti, bet kopumā viņa metienu precizitāte sasniedza 45% atzīmi.

Jaunajā sezonā viņa rādītāji ir zemāki - vidēji 2,3 punkti un 2,4 atlēkušās bumbas spēlē, kā arī 60% trāpījumu no trīspunktu līnijas un 33,3% - no soda līnijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu