Mourinju vēlas "Hotspur" piesaistīt Ibrahimoviču

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Pazīstamais portugāļu futbola speciālists Žuzē Mourinju, kurš nesen kļuva par Anglijas premjerlīgas kluba Totenhemas "Hotspur" galveno treneri, komandai vēlas piesaistīt Zviedrijas futbola veterānu Zlatanu Ibrahimoviču, vēsta vairāki britu mediji. 

Mourinju esot sazinājies ar Ibrahimoviču un izteicis viņam piedāvājumu pārstāvēt "Hotspur" komandu. 

Tiek ziņots, ka par 38 gadus veco Ibrahimoviču interesi izrāda arī Sanktpēterburgas "Zenit" (Krievija) un Itālijas komandas "AC Milan" un "Napoli". Šie klubi jau izteikuši konkrētus piedāvājumus. 

Mourinju ir liels Ibrahimoviča piekritējs. Pieredzējušais Zviedrijas uzbrucējs Mourinju vadībā spēlēja Itālijas kluba Milānas "Inter" un Mančestras "United" sastāvā.

Tikmēr "The Guardian" raksta, ka Mourinju nesaņems līdzekļus, lai transfēru logā janvārī pastiprinātu sastāvu. Tiesa, Ibrahimovičs ir brīvais aģents. Viņš nesen pēc abpusējas vienošanās atstāja ASV augstākās futbola līgas (MLS) klubu Losandželosas "Galaxy". 

Mourinju iepriekšējā darba vieta bija Mančestras "United" komandā. Viņš no galvenā trenera amata pienākumu pildīšanas tika atbrīvots 2018. gada decembrī. 

Pēc aizvadītām 12 spēlēm Anglijas premjerlīgas čempionātā "Hotspur" turnīra tabulā ieņem vien 14. vietu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu