Sievas atbalsts palīdzējis Entonijam atgriezties NBA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: Reuters/ScanPix

Karmelo Entonijs paudis pateicību savai sievai, kura atbalstījusi viņu grūtajā brīdi un palīdzējusi basketbolistam atgriezties Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Entonijs 19. novembrī vienojās ar Portlendas "Trail Blazers" komandu par negarantētu līgumu. Viņš līdz tam nebija aizvadījis nevienu NBA spēli vairāk nekā gadu jeb 376 dienas.

Nu viņš šosezon ir jau aizvadījis četrus NBA mačus, vidēji laukumā pavadot 29,5 minūtes, gūstot 16,0 punktus un izcīnot 5,3 atlēkušās bumbas.

Basketbolists paudis pateicību sievai La La Entonijai, kura palīdzējusi viņam psiholoģiski nesabrukt un neļaut vālu emocijām.

"Viņa mani mudināja - nedari to, nedomā par to, neļauj tām domām iestrēgt galvā. Viņa ir liela, ļoti liela daļa no tā, kāpēc šodien esmu šeit," ESPN citē Entoniju.

Šosezon labāko spēli Entonijs aizvadīja pirmdien, ar 25 gūtiem punktiem palīdzot "Trail Blazers" pārtraukt četru zaudējumu sēriju.

Entonijs pēc šī mača pakāpies uz 18. pozīciju NBA visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar 25 615 punktiem, apsteidzot Aleksu Inglišu.

Kristapa Porziņģa pirmās divas NBA sezonas Entonijs bija latvieša komandas biedrs Ņujorkas "Knicks" rindās. 

Entonijs iepriekš spēlējis arī Denveras "Nuggets" komandā, Oklahomasitijas "Thunder" vienībā un nedaudz Hjūstonas "Rockets" sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu