Tretjaks: Pagaidām neviens mums pasaules čempionātu nav atņēmis (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krievijas hokeja izlases spēlētāji
Krievijas hokeja izlases spēlētāji Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien tika lemts par četru gadu diskvalifikācijas piespriešanu Krievijas sportam. Pēc šāda lēmuma pieņemšanas aktuāls jautājums ir par Krievijas hokeja izlases likteni. Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks ir izteicies, ka pagaidām saistībā ar pasaules čempionātiem nekādu liegumu nav, vēsta "Sport-Express".

Leģendārajam hokeja vārtu vīram tika uzdots jautājums, vai viņam ir pārliecība, ka Krievijas hokeja izlase olimpiskajās spēlēs varēs startēt zem sava karoga.

"Grūti teikt, cik šī pārliecība ir liela. Šobrīd visas izlases tuvākajiem turnīriem gatavojas tā, it kā nekas nebūtu mainījies. Decembra beigās sāksies jaunatnes hokeja turnīrs. neesam saņēmuši nekādus norādījumus, ka jaunajiem hokejistiem būs jāspēlē citos formas tērpos," minēja Tretjaks.

Krievijas Hokeja federācijas prezidents atklāja, ka nav saņemti nekādi aizliegumi arī saistībā ar diskvalifikācijas periodā ietilpstošajiem pasaules čempionātiem hokejā.

"Šo lēmumu pieņems Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF). Jūs zināt Rene Fāzela nostāju. Kad saņemšu ziņojumu no IIHF, tad informēšu arī jūs visus. Pagaidām neviens mums pasaules čempionātu nav atņēmis. Gan jauniešu, gan sieviešu un vīriešu izlašu dalība šajos čempionātos paliek spēkā," izteicās bijušais vārtsargs.

Krievijas vīriešu hokeja izlase pasaules čempionātos ir piedalījusies jau no 1992. gada un šajā periodā izcīnījusi piecas zelta, trīs sudraba un piecas bronzas medaļas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu