Hārtlijs: Baumas par manu atgriešanos NHL bija viltus ziņas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs un Omsaks "Avangard" hokejisti
Bobs Hārtlijs un Omsaks "Avangard" hokejisti Foto: www.hawk.ru

Baumas par to, ka Latvijas izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs varētu atgriezties Nacionālajā hokeja līgā (NHL), bija viltus ziņas, intervijā portālam "allhockey.ru" pauda speciālists.

Pagājušā gada decembra sākumā portāls "gohabsgo.com" ziņoja, ka Krievijā atrodas NHL kluba Monreālas "Canadiens" ģenerālmenedžeris Marks Berževins. Viņš turp esot devies tikties ar 19 gadus veco Maskavas CSKA aizsargu Aleksandru Romanovu, kuru "Canadiens" izvēlējās 2018. gada drafta otrajā kārtā. 

Tika ziņots, ka tas gan neesot vienīgais Berževina ceļojuma iemesls. Viņam esot paredzēta tikšanās arī ar Hārtliju, lai pārrunātu trenera vēlmi un iespējas kļūt par šobrīd pieticīgi spēlējošās Monreālas komandas stūrmani.

Hārtlijs ceturtdien intervijā "allhockey.ru" kliedējis visas šaubas par to, ka ziņa bijusi vien no mušas uzpūsts zilonis.

"Tās ir viltus ziņas! Berževins Maskavā tikās ar Romanovu, bet "Canadiens" bija ieilgusi zaudējumu sērija. Līdzjutēji bija neapmierināti. Ap komandu virmoja daudz baumu.

Žurnālisti sekoja itkā loģiskai ķēdei: Berževins ir Maskavā, Hārtlijs arī ir Maskavā, "Canadiens" nepieciešama trenera maiņa. Bet es jau tad biju piekritis jaunam līgumam ar "Avangard". Dažreiz žurnālisti turpina tiražēt baumas, cerot, ka tās izrādīsies patiesība," situāciju skaidroja Hārtlijs.

Vēl Hārtlijs arī intervijā atkārtoti pauda, ka vienīgie divi mērķi, kurus viņš savā karjerā vēl vēlas sasniegt, ir iekļūšana Pekinas olimpiskajās spēlēs ar Latvijas izlasi, kā arī Gagarina kausa izcīnīšana.

59 gadus vecais Hārtlijs līdz šim pēdējo reizi NHL strādāja 2015./2016. gada sezonā, kad trenēja Kalgari "Flames". 

Kanādietis kopš 2017.gada vada Latvijas hokeja izlasi, bet no 2018. gada ir arī "Avangard" galvenais treneris.

Olimpiskā kvalifikācija šā gada rudens sākumā notiks Rīgā. Tā Hārtlijam būs iespēja nodrošināt ceļazīmi uz ziemas Olimpiādi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu