Merzļikins atkal paliek nepārspēts un labo personīgo rekordu graujošā uzvarā pār "Devils" (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Pagājušajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" sagrāva Ņūdžersijas "Devils" hokejistus. Latviešu vārtsargs uzstādīja savu personīgo rekordu atvairītajos metienos.

"Blue Jackets" savā laukumā bija pārāki ar rezultātu 5:0 (1:0, 4:0, 0:0).

Šī spēle bija jau 10. pēc kārtas, kuru Merzļikins sāk kā komandas pirmais vārtsargs. Šoreiz Latvijas vārtu vīrs aizvadīja teicamu maču, atvairot 41 no 41 pretinieku metiena, kas ir jauns latvieša rekords.

Mājinieku labā ar vārtu guvumiem izcēlās Jakobs Liļja, Niks Folino un Aleksandrs Venbergs, bet divi precīzi raidījumi Kema Etkinsona kontā.

Kopš somu vārtsarga Jona Korpisalo aizvadītā gada nogalē gūtās traumas, Merzļikins "Blue Jackets" vārtos ir bijis visās spēlēs. Šajā laika periodā Kolumbusas klubs ir aizvadījis 10 spēles, no kurām uzvaras izcīnīt ir izdevies astoņās.

Šosezon Merzļikins kopumā piedalījies 20 spēlēs. Vidēji mačā atvairījis 92,8% pretinieku metienu un ielaidis 2,36 ripas.

"Blue Jackets" šobrīd ar 49 spēlēs izcīnītiem 58 punktiem ir iesaistījusies cīņā par Austrumu konferences labāko astotnieku. Pēc aizvadītās spēles Kolumbusa savā konferencē ieņem sesto vietu.

Nākamo spēli Kolumbusas hokejisti aizvadīs naktī uz pirmdienu, viesojoties pie Ņujorkas "Rangers". 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu