Dortikoss: Es Briedi nokautēšu (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Juniers Dortikoss
Juniers Dortikoss Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Kubiešu bokseris Juniers Dortikoss, ierodoties Rīgā uz preses konferenci pirms Pasaules boksa supersērijas (WBSS) fināla, sola finālā nokautēt latviešu bokseri Mairi Briedi, savā interneta mājaslapā ziņo WBSS.

Dortikoss šodien Rīgā ieradās, lai rīt piedalītos pirmscīņas preses konferencē.

"Esmu satraukts ierasties šeit un pateicīgs par laipno uzņemšanu Latvijā vēlreiz," pēc ielidošanas lidostā teica šā brīža pasaules čempions Starptautiskās boksa federācijas (IBF) versijā un WBSS ar otro numuru izsētais kubietis.

Pastāvīgi Maiami dzīvojošais kubiešu bokseris jau šokēja boksa pasauli un Rīgas publiku jūnijā, nokautējot iepriekš nezaudējušo amerikāņu bokseri Endrjū Tabiti WBSS pusfinālā. Un tagad viņa mērķis ir to paveikt vēlreiz pret mājinieku favorītu Briedi, kurš turnīrā izsēts ar pirmo numuru.

"Es viņu nokautēšu," nekautrējoties paziņoja par nokautu ārstu iesauktais kubietis. "Jūtos lieliski un nevaru vien sagaidīt cīņas nakti. Esmu pagodināts un pazemīgs, cīnoties par Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju. Esmu nolēmis veltīt balvas iegūšanu Ali piemiņai un ieiet vēsturē."

Dortikoss un Briedis tiksies trešdien preses konferencē Rīgā. Biļetes uz cīņu, kas notiks 21.martā Latvijas galvaspilsētā Rīgā, iepriekšpārdošanā jau var iegādāties WBSS interneta mājaslapā. Kopš trešdienas, 22.janvāra, Rīgas laika plkst.11, tās varēs iegādāties "Biļešu serviss" tīklā un WBSS mājaslapā internetā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu