Nurmagomedova tēvs nāk klajā ar nosacījumiem iespējamai boksa cīņai pret Meivezeru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi Foto: AFP / Scanpix

Slavenā krievu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņa Habiba Nurmagomedova tēvs Abdulmanaps ir padalījies ar nosacījumiem iespējamai cīņai starp viņa dēlu un bokseri Floidu Meivezeru, vēsta "Tass".

Pēc Konora Makgregora uzvaras pār Donaldu Seroni slavenais bokseris Floids Meivezers savā "Instagram" kontā publicēja divus plakātus. Vienā no tiem bija redzams pats Meivezers un Makgregors, bet otrā - Meivezers un Habibs Nurmagomedovs.

Savus komentārus par iespējamo dueli starp Nurmagomedovu un Meivezeru ir sniedzis arī krievu cīkstoņa tēvs Abdulmanaps. "Meivezers 50 cīņās nav piedzīvojis nevienu zaudējumu. Viņš ir visu laiku labākais bokseris. Acīmredzot Meivezers grib aizvadīt cīņu pret citu čempionu, kurš nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, - Habibu. Tā nav slikta ideja, bet šobrīd mūsu dienas kārtībā ir Tonijs Fergusons."

"Jau pirms kāda laika teicām, ka tiksim galā ar Tonija cīņu un tad dosimies pie ukraiņu boksera Vasilija Lomačenko, lai aizvadītu sešu mēnešu boksa treniņnometni," izteicies Nurmagomedovs vecākais.

Tāpat Amdulmanaps pieminēja, ka viņam ir tikai viens nosacījums potenciālai cīņai starp Nurmagomedovu un Meivezeru. 

"Mēs varam cīnīties jebkurā vietā un laikā, bet ar vienu nosacījumu - 11 raundi boksā un viens pēc MMA noteikumiem," uzstādījumus duelim ar Meivezeru nosaucis Abdulmanaps Nurmagomedovs.

"Mēs 11 raundus būsim ringā ar visu laiku labāko bokseri. Kāpēc gan neaizvadīt vienu raundu pēc MMA noteikumiem?" turpinājis Abdulmanaps.

Jau zināms, ka Meivezers ar UFC prezidentu Deinu Vaitu strādā pie kopīga projekta, ko, kā izteicies pats Vaits, cīņas sporta fani varēs sagaidīt šā gada nogalē. 

Nurmagomedovs savas karjeras laikā ir aizvadījis 28 cīņas, uzvarot visās. Pie 29. panākuma krievu cīkstonis centīsies tikt 18. aprīlī cīņā pret Toniju Fergusonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu