Daugaviņš - trešais Latvijas hokejists ar "hat-trick" KHL čempionātā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Teicamu spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā pirmdien aizvadīja Maskavas "Spartak" pārstāvošais Kaspars Daugaviņš, kurš izcēlās ar trim vārtu guvumiem jeb "hat-trick". 

Daugaviņš savā laukumā "Spartak" komandai palīdzēja ar 7:4 (1:2, 1:1, 5:1) pārspēt bez Latvijas hokejistiem spēlējušo Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Viņš kļuva par trešo Latvijas spēlētāju, kuram KHL čempionātā viena mača laikā pretinieka vārtos izdevies iemest trīs ripas. Iepriekš to bija paveikuši Lauris Dārziņš un Aleksandrs Ņiživijs, kurš ir beidzis savu karjeru. 

"Protams, zināju, ka KHL tas ir mans pirmais "hat-trick". Izlases rindās es biju guvis trīs vārtus, bet čempionātā ne, tāpēc prieks ir dubultā," KHL mājas lapā citēts Daugaviņš. 

31 gadu vecais Daugaviņš šosezon 50 mačos izcēlies ar 15 vārtu guvumiem un 20 rezultatīvām piespēlēm, būdams otrais rezultatīvākais spēlētājs "Spartak" sastāvā. 

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" vienība ar iekrātiem 68 punktiem 53 spēlēs Rietumu konferencē ieņem ceturto vietu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu