Noskaties: "Rangers" gūst divus vārtus sešās sekundēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Ņujorkas "Rangers" trešdien sešu sekunžu laikā guva divus vārtus, kas ielika stiprus pamatus panākumam.

"Rangers" mājās ar 5:3 (3:1, 1:1, 1:1) uzvarēja Toronto "Maple Leafs".

Viesus astotajā minūtē vadībā izvirzīja kapteinis Džons Tavaress, kurš bija pirmais pie vārtsarga atsistās ripas. Aptuveni minūti vēlāk Filips Čitils rezultātu izlīdzināja, bet divas minūtes līdz pārtraukumam Mika Zibanejads un Kriss Kreiders iemeta divus vārtus ar sešu sekunžu intervālu, kas kalpoja par labu pamatu uzvarai. 

Otrā perioda 18.minūtē vienus vārtus atguva Ostons Metjūss, bet jau pusminūti vēlāk +2 atgrieza Pāvels Bučņevičs. Metjūss savus otros vārtus iemeta noslēdzošās trešdaļas beigās, bet vēlreiz ar to pašu atbildēja "Rangers" komanda, svinēdama uzvaru.

Otrā trešdienas spēlē Bostonas "Bruins" viesos ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Čikāgas "Blackhawks".

Vārtus pamatlaikā Bostonas komandā iemeta Šons Kurali, bet uzvaru papildlaikā izrāva Čārlijs Makevojs. Vienīgos Čikāgas kluba vārtus guva Alekss Debrinkats.

Ceturtdien NHL laukumos dosies latviešu pārstāvētās Pitsburgas "Penguins" un Bufalo "Sabres", kas attiecīgi tiksies ar Tampabejas "Lightning" un Detroitas "Red Wings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu