Kur pazudis Oskars Bārtulis? (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Bārtulis
Oskars Bārtulis Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" viens no šīs sezonas labākajiem aizsargiem Oskars Bārtulis laukumā nav devies jau kopš janvāra sākuma, taču viņa vārds nav atrodams vienības savainoto sarakstā. Kur pazudis pieredzējušais hokejists?

33 gadus vecais Bārtulis "Dinamo" pievienojās pagājušā gada oktobra sākumā, uzreiz kļūstot par komandas aizsardzības līnijas līderi.

Šosezon aizsargs KHL aizvadījis 28 spēles, kurās izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Tiesa, līdz šim pēdējo spēli Bārtulis aizvadīja 6. janvārī, kad pildīja "Dinamo" kapteiņa pienākumus, bet komanda ar 0:7 savā laukumā zaudēja Helsinku "Jokerit".

Neilgi pēc pamatīgā zaudējuma "Jokerit" izskanēja informācija, ka Bārtulim ir problēmas ar cirksni. Kaut gan viņš nav spēlējis jau pusotru mēnesi, hokejista vārds nav atrodams "Dinamo" vienības savainoto sarakstā.

Rīgas "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis TVNET pastāstīja, ka Bārtulis joprojām ir traumēts, bet tas nav saistīts ar cirksni. Viņam pirms kāda laika veikta rokas operācija, kam tagad seko atlabšanas process.

Interesanti, ka Bārtulis nav vienīgais šādi "pazudušais" Rīgas "Dinamo" hokejists. Savainoti ir arī Metjū Majone un Ņikita Setdikovs, bet neviens no viņiem nav traumēto sarakstā.

Savainoto spēlētāju sarakstā KHL mājaslapā ievietoti četri "Dinamo" spēlētāji - vārtsargs Andrejs Makarovs, aizsargi Nerijus Ališausks un Kristaps Zīle, kā arī uzbrucējs Rihards Marenis.

Marenis cītīgi strādājot pie tā, lai būtu gatavs Latvijas izlases treniņnometnei pavasarī, atklāja Rīgas "Dinamo" ārsts Āris Aivars.

Pēc mēģinājuma kļūt par Krievijas pilsoni Latvijas sabiedrībā neviennozīmīgi vērtētais Bārtulis piektdien nāca klajā ar publisku paziņojumu, ka vēlas atgriezties pašmāju izlasē.

Rīgas "Dinamo" ar 39 punktiem 59 mačos ieņem pirmspēdējo 11.vietu KHL Rietumu konferencē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu