Bokseris Tabiti: Muhameda Ali trofeju izcīnīs Briedis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Endrū Tabiti
Endrū Tabiti Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālā pēc trīs nedēļām (21. marts) uzvaru pār kubieti Junieru Dortikosu izcīnīs Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis, pārliecināts ir amerikāņu bokseris Endrū Tabiti.

Abi bokseri par leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju cīnīsies 21. martā "Arēnā Rīga". Cīņa notiks pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem).

WBSS otrajā sezonā cīņa Rīgā būs fināls pēdējā no sezonas trim svara kategorijām.

"Redzu, ka Briedis finālā uzvarēs ar vienbalsīgu lēmumu," uzskata Tabiti, kurš turnīra pusfinālā 10. raundā piekāpās tieši Dortikosam. Amerikānis piedzīvoja nokautu. 

Pats Dortikoss iepriekš vairākkārt izteicies, ka viņš ir drošs par savu uzvaru, turklāt solīja Briedi nokautēt. 

"Vienīgā iespēja Dortikosam ir sitiens. Viņš centīsies būt agresīvs, bet Briedim jāpieturas pie sava boksa un jāiztur spiediens. Novēlu veiksmi abiem bokseriem," sacīja Tabiti. 

Briedis cīņai gatavojas tepat Rīgā, bet Dortikoss trenējas ASV pilsētā Maiami.

Briedis un Dortikoss finālā cīnīsies par Kubas bokserim piederošo Starptautiskās boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu.

35 gadus vecais Briedis profesionāla boksera karjerā izcīnījis 26 uzvaras (19 nokauti) un cietis vienu zaudējumu. Savukārt 33 gadus vecais Dortikoss ticis pie 24 uzvarām (22 nokauti) un arī piedzīvojis vienu zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu