Hejs: Čizora ar Usiku izdarīs to pašu, ko Fjūrijs ar Vailderu (8)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais bokseris Deivids Hejs, kurš tagad ir britu smagsvara Dereka Čizoras menedžeris, uzskata, ka viņa klients pārliecinoši pieveiks bijušo absolūto pasaules čempionu pirmā smagā svara kategorijā ukraini Oleksandru Usiku. 

Usikam cīņa ar Čizoru paredzēta 23. maijā Londonas O2 arēnā. 

"Domāju, ka šoreiz Oleksandrs pieļāva kļūdu. Viņš nesaprot, ko viņam maksās cīņa ar Čizoru. Viņš nesaprot, ko nozīmē cīņa ar puisi, kurš sver 120 kilogramu. Protams, viņš centīsies piesaistīt piemērotus sparinga partnerus, bet treneris viņiem neļaus darīt to, ko cīņas laikā izpildīs Čizora. Dereks pārsteigs Usiku.

33 gadus vecais Usiks profesionāla boksera karjerā aizvadījis 17 cīņas, visos dueļos gūstot uzvaru (13 nokauti).

"Dereks ar Usiku izdarīs to pašu, ko Fjūrijs izdarīja duelī ar Vailderu. Ir interesanti skatīties, kā nefavorīts uzvar dominējoši, un šoreiz mēs to redzēsim," izdevumā "BoxingScene" citēts Hejs.

Jāatgādina, ka brits Taisons Fjūrijs februārī septītajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica amerikāni Deonteju Vailderu. 

Usiks pagājušā gada oktobrī ar uzvaru debitēja smagsvaru kategorijā, Čikāgā septītajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicot amerikāni Čezu Viterspūnu.

36 gadus vecais Čizora savas karjeras laikā aizvadījis 41 cīņu, kurās guvis 32 uzvaras (23 nokauti) un piedzīvojis deviņus zaudējumus. 

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu