Trīs "Dinamo", "Spartak" un "Avtomobilist" Rīgā plāno piedalīties pārbaudes turnīrā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Trīs "Dinamo" komandas, Maskavas "Spartak" un Jekaterinburgas "Avtomobilist" augustā Rīgā plāno piedalīties pārbaudes turnīrā, liecina informācija Minskas "Dinamo" mājas lapā. 

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" ilggadēji organizētais pirmssezonas pārbaudes turnīrs iepriekš saucās "Latvijas Dzelzceļa" kauss, bet kopš pagājušā gada to sauca par Tradicionālo pirmssezonas pārbaudes turnīru. 

Parasti šis turnīrs "Arēnā Rīga" norisinājās augusta beigās, bet šogad, sakarā ar nacionālo komandu dalību 2022. gada Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, sacensības tiks rīkotas no 7. līdz 14. augustam.

Latvijas izlase par ceļazīmi uz Pekinas olimpiskajām spēlēm augusta izskaņā Rīgā sacentīsies ar Franciju, Itāliju un Ungāriju. 

Bez Minskas "Dinamo" un Rīgas "Dinamo" komandām turnīrā piedalīsies arī Maskavas "Dinamo", kuras rindās nākamsezon vairs nespēlēšot Miks Indrašis. Tāpat piedalīsies arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Spartak". Šo komandu pēc šīs sezonas atstās Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums

Tāpat kā pērn, arī šogad sacensībās piedalīsies Jekaterinburgas "Avtomobilist". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu