"Rangers" video tērzēšanas laikā izpaužas rasisms. Klubs veiks izmeklēšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas "Rangers" veiks izmeklēšanu par notikušo incidentu, kad videokonferences laikā rasistiski tika aizskarts jaunais spēlētājs K'Andrē Millers. 

"Rangers" izplatīja paziņojumu, ka pirmajiem 500 līdzjutējiem būs iespējams piedalīties videokonferencē ar jauno hokejistu Milleru, kurš tiks iepazīstināts Ņujorkas vienības atbalstītājiem. 

Tomēr tērzēšana diezgan ātri tika pārtraukta, jo komentāru sadaļā parādījās rasistiski komentāri. Klubs paziņoja, ka čatu uzlauzuši hakeri. 

"NHL ir šokēta, ka "Rangers" organizētajā videokonferencē ar saviem līdzjutējiem, iepazīstinot ar savu jaunpienācēju K’Andrē Milleru, viņu aizskāra rasistiskas un gļēvas piezīmes. Persona, kas izdarījusi šo pretīgo rīcību, nekādā gadījumā nav NHL līdzjutējs un nav gaidīta hokeja sabiedrībā. Neviens nav pelnījis, lai pret viņu izturētos tik nepieņemami, līga to nepieļaus. Kopā ar "Rangers" mēs nosodām šādu izturēšanos," teikts līgas paziņojumā. 

"Rangers" paziņoja, ka veiks izmeklēšanu. 

"Mums bija tiešsaistes video tērzēšana ar līdzjutējiem un "Rangers" jaunieguvumu. Sarunas laikā kāds nekrietns cilvēks to uzlauza, lai izliktu rasistiskus apvainojumus. Mēs bijām spiesti video tērzēšanu pārtraukt. Mūs šokēja šī izturēšanās, kurai nav vietas ne internetā, ne uz ledus, ne kur citur. Klubs veiks izmeklēšanu," savā "Twitter" kontā paziņoja "Rangers".

20 gadus veco Milleru "Rangers" 2018. gada NHL draftā izraudzījās ar kopējo 22. numuru. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu