Avots: Uz Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu pretendē pazīstams zviedru speciālists

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Hanss Valsons
Hanss Valsons Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pazīstamas Zviedrijas speciālists Hanss Valsons ir viens no galvenajiem pretendentiem uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu, vēsta telegrammas kanāls "Hockey without spectators".

53 gadus vecā Valsona pēdējā darba vieta bija Šveicē, kur viņš no 2016. līdz 2018. gadam vadīja NLA klubu Cīrihes "Lions".

Valsona vadībā tolaik "Lions" rindās spēlēja Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš. 

Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) čempionātā Valsons divreiz līdz zelta godalgām aizvedis "Skelleftea" komandu, divreiz šī vienība izcīnīja arī sudrabu. 

2013., 2015. un 2016. gadā Valsons tika nosaukts par Zviedrijas čempionāta labāko treneri. 

Uz Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu pretendējot arī Pēteris Skudra un Leonīds Tambijevs

Šonedēļ Rīgas "Dinamo" kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis portālam TVNET atklāja, ka uz Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu pretendē speciālisti no Kanādas, Zviedrijas, Krievijas, Somijas un Latvijas.

Rīgas "Dinamo" šosezon KHL regulārajā čempionātā 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu, kas bija otrs vājākais sniegums visā līgā. Pēdējo vietu ieguva Baltkrievijas klubs Minskas "Dinamo", kas izcīnīja par diviem punktiem mazāk.

Sesto sezonu pēc kārtas Rīgas "Dinamo" komandai neizdevās sasniegt KHL izslēgšanas spēļu turnīru jeb Gagarina kausa izcīņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu