Tambijevs gatavs runāt ar Rīgas "Dinamo" vadību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Leonīds Tambijevs ir gatavs sēsties pie sarunu galda, lai apspriestu viņa iespējamo kļūšanu par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galveno treneri, vēsta laikraksts "Diena". 

Tambijeva vārds Rīgas "Dinamo" galvenā trenera sakarā locīts vairākkārt. Vēl aktuālāk tas kļuva pēc tam, kad viņš atstāja Tālo Austrumu vienību Vladivostokas "Admiral", kurā īsti nemaz darbu nesāka. 

"Admiral" atsaukusi savu dalību nākamās sezonas KHL čempionātā. 

"Ja reiz mana prioritāte ir strādāt KHL, tad, protams, esmu gatavs sēsties pie sarunu galda un visu izrunāt. Varu izklāstīt savu redzējumu un izpratni par Rīgas "Dinamo"," laikrakstam "Diena" sacīja. "Savulaik tomēr esmu četrus gadus strādājis Rīgas "Dinamo" sistēmā par treneri HK "Rīga" jauniešu komandā, un cilvēki man ir zināmi. No tā laika personāla "Dinamo" nav vairs tikai Normunds Sējējs. Pārējie no vadības joprojām strādā, un ar visiem man bija labas attiecības." 

Tambijevs pēdējo reizi Latvijā strādāja 2013./2014. gada sezonā, kad vadīja HK "Rīga" un Latvijas U-20 izlasi. 

"Par atspēriena punktu manā trenera karjerā kļuva tieši HK "Rīga". Man kā jaunam un nepieredzējušam trenerim Rīgas "Dinamo" toreiz uzticēja jauniešu komandu. Tas bija ļoti labs un vērtīgs posms manā trenera karjerā," norādīja Tambijevs. 

Rīgas "Dinamo" galvenā trenera sakarā izskanējuši arī Pētera Skudras un zviedra Hansa Valsona vārds.

Pagājušajā nedēļā Rīgas "Dinamo" kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis portālam TVNET atklāja, ka uz komandas galvenā trenera amatu pretendē speciālisti no Kanādas, Zviedrijas, Krievijas, Somijas un Latvijas.

Rīgas "Dinamo" šosezon KHL regulārajā čempionātā 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu, kas bija otrs vājākais sniegums visā līgā. Pēdējo vietu ieguva Baltkrievijas klubs Minskas "Dinamo", kas izcīnīja par diviem punktiem mazāk.

Sesto sezonu pēc kārtas Rīgas "Dinamo" komandai neizdevās sasniegt KHL izslēgšanas spēļu turnīru jeb Gagarina kausa izcīņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu