Džordana biogrāfiskā seriāla pirmās sērijas pārspējušas ESPN dokumentālo pārraižu rekordu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Maikls Džordans (no kreisās), Skotijs Pipens un Deniss Rodmens
Maikls Džordans (no kreisās), Skotijs Pipens un Deniss Rodmens Foto: Ekrānšāviņš no video

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Maikla Džordana biogrāfiskā seriāla "The Last Dance" ("Pēdējā deja") pirmās divas sērijas kļuvušas par ESPN skatītāko dokumentālo pārraidi.

"Nielsen" kompānijas veiktās aplēses liecina, ka svētdien pirmās divas sērijas ESPN televīzijā noraudzījās 6,1 miljons skatītāju. Šajā statistikā netiek ņemti vērā skatītāji, kuri seriālu skatījās kādā no straumēšanas platformām.

Iepriekšējais rekords piederēja filmai par beisbola un futbola spēlētāju Bo Džeksonu. 2012.gadā viņa biogrāfisko filmu "You Don't Know Bo" zilajos ekrānos noraudzījās 3,6 miljoni ESPN skatītāju.

"The Last Dance" tiek pārraidīta ESPN un ESPN2 kanālos. Otrajā kanālā seriālā ir izgrieztas intervējamo pateiktās rupjības.

Jaunais seriāls svētdien bija visapspriestākais temats sociālajā vietnē "Twitter", turklāt 25 no 30 populārākajām tēmām bija saistītas ar "The Last Dance".

Seriālā pirmo reizi plašākai sabiedrībai ir iespēja iepazīties ar vēl neredzētiem videomateriāliem no 1997./1998. gada sezonas, kurā Čikāgas "Bulls" ar Džordanu izcīnīja savu sesto un pēdējo titulu deviņdesmitajos gados. 

Džeisona Hehira režisētā seriāla pirmizrāde tika iecerēta jūnijā, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ paralizēta sporta dzīve teju visā pasaulē, tāpēc "The Last Dance" pie skatītājiem nonāca pāris mēnešus ātrāk.

Nākamās divas no kopumā desmit sērijām tiks pārraidītas svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu