NFL spēlētāja sieva futbolistam dzinusies pakaļ ar nazi rokās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ērls Tomass.
Ērls Tomass. Foto: AFP / Scanpix

Amerikāņu futbola līgas (NFL) spēlētāja Ērla Tomasa sieva draudējusi viņam ar šaujamieroci, bet vēlāk dzinusies pakaļ ar nazi rokās, vēsta "The New York Post".

Dramatiskā notikumu virkne esot norisinājusies 13. aprīlī, kad futbolists iepriekš atstājis savas mājas, jo sieva viņam pārmetusi pārlieku aizraušanos ar alkohola lietošanu.

Tomass pēc strīda pameta savas mājas Teksasas štata Ostinā, dodoties brīvsolī. Sieva izmantoja lietotni "Snapchat", lai noteiktu futbolista atrašanās vietu.

"Snapchat" sadusmotā Tomasa sieva esot ieraudzījusi nesen uzņemtu foto, kur Baltimoras "Ravens" spēlētājs redzams kopā ar citu sievieti.

Niknā dzīvesbiedre kopā ar divām draudzenēm devās uz Tomasa atrašanās vietu, pirms tam no mājām paņemot līdzi viņa šaujamieroci.

Galamērķī Tomass tika pārsteigts gultā ar citu sievieti, bet viņa sieva pavērsa pret futbolistu šaujamieroci. Revolveris gan atradās pietiekamā attālumā no atlēta galvas, lai viņš paspētu ar spēju roku kustību to sievai  atņemt.

Pēc incidenta laulātie atgriezās savās mājās, bet četros no rīta nākamajā dienā privātīpašumā ieradās policija, jo sieva dzinās Tomasam pakaļ ar nazi rokās. Viņš pats tobrīd esot turējis rokās pistoli, lai nepieciešamības gadījumā varētu aizstāvēties.

Futbolista sieva tika arestēta, bet viņu pašu neaizturēja.

"Tādas lietas gadās. Mēģinām savas dzīves nodzīvot pēc iespējas labāk, bet ne vienmēr tas izdodas," asinis stindzinošos notikumus komentējis Tomass.

Viņš ar sievu esot salīdzis mieru, kā arī regulāri satiekot savus bērnus.

31 gadu vecais Tomass NFL spēlē kopš 2010. gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu