UFC prezidents plāno rīkot Habiba un Geiči dueli "Cīņu salā"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes Habibs Nurmagomedovs un Džastins Geiči varētu aizvadīt dueli uz "Cīņu salas", intervijā ESPN sacīja "Ultimate Fighting Championship" (UFC) prezidents Dana Vaits.

Geiči pagājušajā nedēļā uzveica savu tautieti amerikāni Toniju Fergusonu un ieguva pagaidu čempiona jostu vieglajā svarā (līdz 70,3 kilogramiem).

Iepriekš bija paredzēts, ka Fergusons spēkosies ar pasaules čempionu krievu Nurmagomedovu, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ duelis tika atcelts.

Vaits jau iepriekš solījis, ka UFC cīņas koronavīrusa pandēmijas laikā varētu notikt uz kādas salas. Viņš paudis cerību, ka plāns varētu īstenoties šovasar.

"Ja vien brīnumainā kārtā pasaule neatgūsies ātrāk kā es prognozēju, tad duelis notiks uz "Cīņu salas" (Fight Island)," sacīja UFC organizācijas vadītājs.

Vaits apgalvo, ka uz salas notiek infrastruktūras izveide. "Cerams, ka tā tiks pabeigta jūnija vidū."

Geiči uz cīņu sociālajos tīklos izaicinājis skandalozais Konors Makgregors no Īrijas, taču Vaits norāda, ka šāds duelis tuvākajā laikā nenotikšot.

"Jebkura reize, kad cīnās Konors Makgregors, ir aizraujoša. Tomēr esmu sajūsmā par Geiči un Habiba dueli," sacīja Vaits.

"Domāju, ka stilistiski tas ir labs duelis. Ar nepacietību gaidu to," piebilda UFC prezidents.

MMA cīkstoņa karjerā Geiči ir izcīnījis 22 uzvaras un piedzīvojis divus zaudējumus, bet Nurmagomedovs ir nepārspēts 28 dueļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu