Stefanidi uzvar sieviešu dārza kārtslēkšanas izaicinājumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Olimpiskā čempione no Grieķijas Katerina Stefanidi sestdien uzvarēja sieviešu dārza kārtslēkšanas izaicinājumā, ziņo britu raidorganizācija BBC.

Latiņa visām trim dalībniecēm bija novietota četru metru augstumā, sacensībām savās mājās katrai no dalībniecēm atvēlot divreiz pa 15 minūtēm.

Grieķiete izpildīja 34 veiksmīgus lēcienus, salīdzinot ar 30 amerikānietes Ketrīnas Nagioutas un 21 sekmīgu lēcienu Kanādas kārtslēcējas Ališas Ņūmenas kontā.

"Manas rokas beigās bija ļoti nogurušas," sacīja Stefanidi, kura ieguva zeltu 2016.gada olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro.

Vīriešu versijā pirms divām nedēļām sacentās idejas autors francūzis Renārs Reno Lavilenjē, zviedrs Armands Duplantis un amerikānis Sems Kendrikss. Lavilenjē un Duplantis pa 36 reizēm pārlēca piecu metru augstumā novietotu latiņu.

Vaicāta, vai viņa uzņemtos izaicinājumu tikties ar Lavilenjē un Duplanti, Stefanidi sacīja: "Es to izdarītu, bet man būs vajadzīgas trīs nedēļas, lai atgūtos. Vīri sacentās 1,2 metrus zem sava personīgā rekorda, kamēr mēs sacentāmies tikai 90 centimetrus zemāk par savējo, tāpēc mums būtu jāpielāgo augstums. Bet jā, dodiet man trīs nedēļas, un es to darīšu."

Stefanidi un Nagioutas personiskais rekords ir 4,91 metrs, Ņūmenai - 4,82 metri..

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu