Latvijas hokeja izlase virtuālā čempionāta grupas turnīru noslēdz ar nevainojamu bilanci

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas izlases hokejisti
Latvijas izlases hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlase otrdien izcīnīja septīto uzvaru septiņās spēlēs virtuālajā pasaules čempionātā.

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā virtuālajā pasaules čempionātā, kur spēles uzvarētāju nosaka līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos, Latvijas izlase grupas turnīrā palika nepārspēta un pārliecinoši sasniedza ceturtdaļfinālu. 

B grupas noslēdzošajā cīņā Latvija ar 7:6 pārspēja Krievijas valstsvienību. 

"Twitter" aptaujā piedalījās 1610 fanu, no kuriem 81,9% balsoja par Latvijas komandu.

Krievijas valstsvienībai virtuālajā čempionātā septiņās spēlēs šis bija otrais zaudējums. Tā guvusi arī četrus panākumus papildlaikā un vienu uzvaru pamatlaikā.

Latvijas izlase ir vienīgā komanda šajā turnīrā, kas cīnās bez zaudējumiem. Septiņās spēlēs izcīnītas sešas uzvaras pamatlaikā un viens panākums gūts papildlaikā.

Visu spēles laiku, kas ir aptuveni 2 stundas, sociālo tīklu lietotājiem dažādās platformās ("Twitter", "Facebook", "Instagram" un "VKontakte") ir iespējams balsot par konkrētā mača uzvarētāju. Pēc tam IIHF, apkopo balsojuma rezultātus un, izmantojot algoritmu, ko savā mājas lapā nodēvēja par "maģisku formulu", aprēķina mača uzvarētāju.

Tieši tāpat kā īstajā čempionātā arī šeit komandām par uzvaru pamatlaikā pienākas trīs punkti, kas pēcāk tiks apkopoti grupas tabulā, nosakot astoņas komandas, kas izslēgšanas spēlēs uzsāks cīņu par virtuālajām zelta medaļām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu