Sarucis Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amata kandidātu skaits

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu pretendē četri kandidāti, atklājis kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. 

Iepriekš Savickis portālam TVNET norādīja, ka "Dinamo" komandas treneris tiks izraudzīts starp sešiem kandidātiem. Tagad pretendentu loks sarucis līdz četriem. 

Uzvārdus gan viņš neatklāj. Iepriekš presē izskanēja ziņas, ka starp kandidātiem ir Leonīds Tambijevs, Pēteris Skudra, Vjačeslavs Kozlovs. 

"Strādājam, meklējam atbalstītājus un cenšamies parakstīt sponsorēšanas līgumus. Tas ir ļoti smags darbs, vēl nav noslēdzies. Kamēr man nav konkrētas vienošanās, mēs nevaram virzīties uz priekšu. Tajā pašā laikā mēs strādājam un skatāmies uz treneru un spēlētāju tirgu, bet pagaidām nekas konkrēti nav," aģentūrai TASS norādīja Savickis. 

Pagājušajā sezonā Rīgas "Dinamo" vadīja Ģirts Ankipāns. Komanda Gagarina kausa izcīņai nekvalificējās sesto gadu pēc kārtas. 

"Zinām, kādi treneri un spēlētāji ir pieejami, zinām viņu iespējas, esam darba procesā. Ja būsim parakstījuši līgumus ar sponsoriem, tad sāksim konkrētu darbu. Pagaidām gaidām. Tagad uz galvenā trenera amatu atlikuši četri kandidāti. Viņu vidū ir Latvijas un ārvalstu speciālisti," neslēpa Savickis. 

Viņš norādīja, ka trenerus meklē un vērtē Rīgas "Dinamo" padome kopā ar valdi.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā KHL regulārajā čempionātā 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu, kas bija otrs vājākais sniegums visā līgā. Pēdējo vietu ieguva Baltkrievijas klubs Minskas "Dinamo", kas izcīnīja par diviem punktiem mazāk.

24 klubu konkurencē "Dinamo" ierindojās 23. vieta, ar līdz šim vismazāko punktu skaitu (41), vismazāk gūtajiem vārtiem (103), toties visvairāk zaudētajiem (187). Ar vissliktāko vairākumu visā KHL (11,0%) un ar pašu sliktāko mazākumu (74,8%).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu