Braienta sieva vēlas saņemt simtiem miljonu lielu kompensāciju (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vanesa Braienta
Vanesa Braienta Foto: AFP/SCANPIX

Traģiskā helikoptera avārijā bojā gājušā basketbolista Kobes Braienta sieva Vanesa turpina meklēt taisnīgumu par sava vīra un meitas Džiannas nāvi. No helikopteru kompānijas "Island Express Helicopters" viņa vēlas piedzīt simtiem miljonu ASV dolāru, vēsta "Clutch Points". 

Tiek ziņots, ka Vanesa iesūdzējusi "Island Express Helicopters" tiesā, apsūdzot to par nespēju pārbaudīt laikapstākļus pirms izlidošanas, kā arī pilota pārgalvību lidojuma laikā nepietiekamas redzamības apstākļos, kas izraisīja helikoptera avāriju.

Braients savu karjeru noslēdza 2016. gadā. Viņš 18 reizes (17 pēc kārtas) piedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē, piecas reizes kļuva par NBA čempionu un divas reizes par finālsērijas MVP.

Visu savu karjeru, no 1996. līdz 2016. gadam, viņš pārstāvēja Losandželosas "Lakers" komandu.

Braients mūžībā aizgāja 26.janvārī 41 gada vecumā, avarējot helikopteram, kurā atradās deviņas personas. ASV Nacionālās transporta drošības pārvaldes (NTSB) sākotnējās izmeklēšanas rezultāti neliecina par to, ka lidaparātam būtu radušās kādas tehniskas problēmas.

Losandželosas apgabala tiesu medicīnas ekspertu birojs maija vidū publiskoja autopsijas ziņojumu, kurā teikts, ka visas deviņas personas gāja bojā no triecienā gūtām traumām un nāve iestājās uzreiz. Kā nāves iemesls konstatēts negadījums.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu