Astoņas NBA komandas, kas nespēlēs Orlando, arī grib aizvadīt spēles

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

​Nacionālā basketbola asociācija (NBA) sezonu plāno atsākt 31.jūlijā 22 komandu formātā. Pārējās astoņas līgas vienības šajā laika posmā arī grib aizvadīt spēles, vēsta “NBC Sports”.

Astoņas NBA komandas, kas nespēlēs "Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando, šajā periodā, kamēr pārējie klubi spēlēs, grib aizvadīt komandu treniņus un pāris spēles savā starpā. Citādi šiem spēlētājiem bez spēļu prakses būtu jāiztiek aptuveni deviņus mēnešus.

"Domāju sarunām ir jānotiek pārējo astoņu klubu kontekstā," izsakās NBA spēlētāju asociācijas izpilddirektors Maikls Roberts. "Zinu, ka daži spēlētāji, it īpaši jaunie spēlētāji, uztraucas, ka viņi nesaņem pietiekami daudz iespēju spēlēt. Es domāju, ka mūsu komandas ir neticami gudras un radošas, un var piedāvāt veidus, kā savus basketbolistus iesaistīt, ja ne tagad, tad pirms sezonas sākuma."

Maikls Roberts turpinājumā uzsver: "Bet es esmu ļoti noraizējies un atklāti sakot ... kāda ir garantija, ka šie spēlētāji saņems tādu pašu drošību kā tie, kas spēlēs Orlando."

Visticamāk, tām astoņām NBA komandām tiks dota zaļā gaisma treniņu aizvadīšanai. Savukārt ar spēlēm ir sarežģītāks jautājums, tur daudz šķēršļu rada līgas protokols.

Astoņas komandas, kas šosezon neturpinās NBA sezonu, ir Šarlotes "Hornets", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Atlantas "Hawks", Klīvlendas "Cavaliers", Detroitas "Pistons”, Minesotas "Timberwolves" un Goldensteitas "Warriors". 

NBA sezona Covid-19 pandēmijas dēļ 11. martā tika apturēta uz nenoteiktu laiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu